E magie! E SUMMER WINE @APOGEUM cu Vinul.Ro!

Vibe-ul verii se simte cel mai bine în mijlocul podgoriilor din Dealu Mare, la petrecerile Summer Wine, by Vinul.ro și Crama Apogeum. Vino să te bucuri de peisajul superb de la Tohani, pe ritmuri de muzică live, în compania prietenilor și a efervescenței vinurilor Summer Wine ! Desigur, nu poate lipsi emblematica Fetească Neagră Apogeum, care dă touch-ul final serilor @Apogeum.

Începând cu 16 iulie, în fiecare weekend al acestei veri, te invităm să ne bucurăm împreună de magie în vie! Vă asigur că va fi magic și nu o spun doar eu, ci și invitații petrecerii de lansare a seriei de evenimente powered by Tohani & Vinul.ro. Te așteptăm să facem împreună un tur de conac și cramă, să degustăm vinurile din gama Summer Wine și Valahorum, dar și vinul vedetă al cramei dedicate unui singur soi de struguri, aflată pe fostul domeniu al Principelui Nicolae – Feteasca Neagră APOGEUM.

Noi am petrecut ca niște veritabili Connaisseuri fără ifose (în lipsa șefului de trib, care s-a plictisit îngrozitor în concediul din Grecia fără noi, dar a promis că recuperează distracția), ceea ce vă dorim și vouă!

Ne-am delectat cu poveștile conacului și vinurilor, spuse de somelierul Ștefan Timofti și proprietarul Virgil Mândru, am mâncat consistent & gustos (purceluș de lapte, rață pe varză și…. sarmale, care au făcut extrem de fericit un Curator de zacuscă împătimit al sarmalelor) și am dansat pe ritmuri de Summer Wine, ca să dăm jos caloriile (fără număr) menționate anterior.

Spumantul Cuvee Dolette, Summer Wine alb (Chardonnay și Fetească albă), Summer Wine rose (Fetească neagră și Busuioacă), Valahorum rose și Valahorum Reserve alb ne-au ținut companie pe tot parcursul serii și au fost direct responsabile de voia bună și de ipostazele mult prea vesele pe care le vedeți în poze.

După ce ne-am pozat la Golden Hour (iar unele dintre poze rămân în arhiva personală, pe principiul ”what happens @Apogeum, stays @Apogeum…), am încheiat seara în compania unui senzațional Apogeum Patrimoniu, un asamblaj din primii patru ani în care s-a produs vinul, un vin de încercat once in a lifetime. Feteasca Neagră APOGEUM este obținută printr-un procedeu unic în România, în amfore de ceramică și a fost distinsă cu medalie de aur (95 de puncte) la prestigiosul concurs Decanter World Wine Awards 2021.

Nu ne crede pe cuvânt și vino să te convingi că n-am fost prea euforici când am bombardat rețelele sociale cu cât de mișto ne-am distrat noi sâmbătă!

Dacă vii pe cont propriu, te încurajăm să îți faci înainte o rezervare. Dacă optezi pentru varianta de transport cu microbuzul / autocarul Vinul.ro, rezervă-ți un loc până cel târziu joia la orele 14.00 pentru sâmbăta proximă. Plecăm la 16.00 fix din parcarea din mijlocul Pieței Victoriei, ne întoarcem tot acolo în jurul orelor 22.00. 

Experiența SUMMER WINE @APOGEUM cu Vinul.ro costă 300 lei cu transport propriu și 350 lei cu transport inclus (București – APOGEUM – retur) și include: transport cu însoțitor de bord și povestiri, turul cramei, turul proprietății, câte o sticlă de apă plată de 0,5 litri la autocar, bufet la liber de la live grill, acces la zona de muzică live, cantități de degustare din vinurile Summer Wine alb & Summer Wine Rose, Fetească Neagră Valahorum, Fetească Neagră APOGEUM. Vinurile pentru cină vor putea fi achiziționate la fața locului, după preferințe, la prețuri speciale.

LOCURILE SUNT LIMITATE! BILETELE VOR FI DISPONIBILE ÎN CURÂND.

Rezervări și detalii se pot obține la e-mail adelina@vinul.ro sau la tel 0727.254.318.

See you on the other side, la APOGEUM!


One thought on “E magie! E SUMMER WINE @APOGEUM cu Vinul.Ro!

Lasă un răspuns