Chill, PeLin! Pe sărbătoare

Vă propun astăzi să vă delectați cu o băutură aromatizată pe bază de vin, cunoscută sub numele de vin pelin. Noi am sărbătorit ziua mea de naștere cu eclere meșterite de subsemnata încă de la primele ore ale dimineții și o sticlă (de fapt mai multe, dar s-a pierdut numărul pe parcurs) de ZZpelin răcit corespunzător pentru o zi de vară. Ne-a lovit inspirația și am stabilit de azi înainte suntem #pelinfluenceri și facem #revoluțiapelin !

So, rețetă de zi festivă: se adună gașca de prieteni, se execută două tavi de eclere, se stropesc cu ceva efervescent = distracție garantată !

Cel mai important producător de pelin din România este Domeniile Urlați, o cramă din Dealu Mare. De ce merită să încercați această băutură? Pentru că este o băutură de tradiție, care se reinventează mereu, pentru a fi pe gustul noilor generații. Este foarte versatilă ca posibilități de mixologie și asociere gastronomică, este savuroasă și aromată, cu proprietăți digestive datorită plantelor cu care este aromatizată.

Zzepelin de la Domeniile Urlați

Efervescentul ZZpelin este varianta de pelin modernizată și readusă în actualitate de producător, este cool, potrivită publicului tânăr, are un gust tonic și poate fi transformată ușor în cocktailuri numai bune de băut în club sau pe plajă!

Mood-ul aferent câtorva pahare de ZZpelin îl puteți vedea în poze! Try & enjoy it !

Ahh, și abonați-vă la Curator & Connaisseur & Friends ! Neapărat !

Lasă un răspuns