World of Sandwiches – nouă locație în Piața Amzei, pentru gourmet lovers

Săptămâna trecută (mă rog, săptămânile) am băut, săptămâna asta am votat că mâncăm. După brefingul zilnic la biroul nostru cel de toate zilele (La Mama Ateneu), ne-am decis ca pe ordinea de zi să trecem o vizită la o nouă locație cool din Piața Amzei, World of Sandwiches (WOS).

Ce găsiți aici? Sandwichuri fast gourmet, proaspete și preparate integral in house, apreciate de connaisseuri cu și fără ifose și curatori de zacuscă.

Nostalgic după parizer, după ce a terminat pufuleții și pufarinele de la #evoluțiaPelin, Cezar și-a ales Baloney cu parizer (parizer, cremă de brânză, castraveți murați) și bere artizanală, Cosmin s-a gândit că un Pollo alla Parmigiana (șnițel de pui Milanese cu parmezan, pesto busuioc, provolone și sos de roșii) merge cu ceaiurile pe care le bea zilele astea, iar subsemnata a revendicat o sofisticățenie cu multe ingrediente, Nobody knows the Cubano (carne de porc marinată, gătită la cuptor și plită, muștar, castraveți murați, prosciutto cotto și emmentaller). Cu Cola zero, bineînțeles.

Cum spuneam, produsele sunt pregătite exclusiv în locație, iar materiile prime provin din ferme care le obțin prin metode tradiționale. Majoritatea cărnurilor și brânzeturilor pe care le conțin sandwichurile sunt maturate umed/uscat sau gătite/afumate timp îndelungat. Pâinea este și ea pregătită in-house, în două etape, ajungând la un timp de preparare de până la 18 ore.

Dacă aveți drum prin Piața Amzei, faceți un pit stop la WOS, unde au și o terasă drăguță, potrivită pentru savurat sandwichurile la soare, iar dacă vi se face poftă și sunteți acasă, comandați-le de pe Glovo sau Tazz.

Noi acum trecem la workout cu baxuri de vin, alergat prin cartier, biceps-triceps cu sticle, treburi d-astea grele, ca să nu ni se strice silueta și pătrățelele.

Lasă un răspuns