Noutăți pentru păr de la Sabon: Șamponul solid și Oțetul de păr cu extract de rodie

Toamna vine cu noutăți pentru îngrijirea părului de la Sabon. Șamponul solid și oțetul de păr cu extract de rodie sunt două produse practice, ecologice, chic și ideale pentru călătorii (chiar dacă a trecut sezonul estival, încă ne putem bucura de mici escapade!).

Șamponul solid, de origine 91% naturală, este îmbogățit cu două uleiuri botanice organice din regiunea mediteraneană – ulei de argan din Maroc și ulei de camelină din Franța, iar formula sa solidă se dizolvă cu ușurință în contact cu apa, transformându-se într-o spumă cremoasă. Șamponul nu conține parabeni, sulfați sau siliconi și durează peste 30 de spălări.

Convenabil pentru călătorii, este deosebit de ușor de transportat și depozitat în cutiuța metalică complementară, o mică bijuterie art deco căreia îi poți găsi cu ușurință o nouă utilizare după ce termini șamponul (asta dacă nu te decizi să îl cumperi din nou).

Oțetul de păr cu extract de rodie este special conceput pentru a-i da un boost de strălucire părului. Bazat pe o rețeta populară tradițională mediteraneană, noul oțet de par de la SABON acționează pentru a lega strâns cuticulele, netezind întreagă fibră capilară, astfel încât să reflecte mai ușor lumina. pH-ul său acid ajută, de asemenea, la neutralizarea efectelor de mătuire ale calcarului și apei dure, care se acumulează în timp și pot ascunde luciul natural al părului.

La fel ca și șamponul, oțetul este de origine naturală 99% și nu conține siliconi și uleiuri minerale. După șamponare și alsam / mască, se aplică pe toată lungimea părului și se clătește după 2 minute, cu apă rece, pentru a maximiza strălucirea.

Lasă un răspuns