Fii parte din povestea #Apogeum și trăiește o experiență multisenzorială, într-o locație enoturistică exclusivistă, în mijlocul viei

Conacul Apogeum, dedicat exclusivistului vin Fetească neagră Apogeum, este una dintre destinațiile enoturistice de referință din regiunea Dealu Mare. Aflată la doar o oră și jumătate distanță de București, locația oferă vizitatorilor experiențe multisenzoriale, în compania unor vinuri și povești de excepție.

Ai ocazia să trăiești și să deguști din plin spiritul unui soi românesc, într-un context istoric și arhitectural unic, la fosta proprietate a Principelui Nicolae, fratele Regelui Carol al II-lea. Antreprenorul Virgil Mândru a preluat proprietatea și, după un proces complex de restaurare, a fost inaugurată în toamna anului 2018.

Conacul Apogeum, ideal pentru evadări liniștite sau pentru ieșiri cu prieteni și colegi

Cu programare prealabilă, fie că ești în căutarea unui loc unde să marchezi un eveniment special din viață sau vrei să te bucuri de o degustare ghidată, într-o escapadă de weekend cu familia sau cu mai mulți prieteni ori colegi, crama Apogeum îți oferă variante diverse și personalizate, care să îți asigure o experiență unică, croită special pentru tine.

Pentru cazare, ai la dispoziție 5 apartamente în clădirea conacului și 14 camere într-o clădire recent restaurată, în imediata vecinătate a cramei unde se află amforele în care se oține vinul Apogeum, semnat chiar de proprietarul Virgil Mândru. 𝐀𝐩𝐨𝐠𝐞𝐮𝐦 𝟐𝟎𝟏𝟕 a fost distins cu 𝐌𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐮𝐫 𝐥𝐚 prestigiosul concurs 𝐃𝐞𝐜𝐚𝐧𝐭𝐞𝐫 𝐖𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐖𝐢𝐧𝐞 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬.

Apogeum este locul unde Vinul.ro a organizat vara aceasta, în parteneriat cu Tohani România, petrecerile marca Summer Wine, unde vedete au fost vinurile din gama cu același nume. Evenimentele Summer Wine au inclus tur ghidat al cramei dedicate vinului Feteasca neagră Apogeum și turul proprietății, bufet la liber de la live grill, degustare de Summer Wine alb & Summer Wine Rose, Fetească Neagră Valahorum, Fetească neagră APOGEUM și concerte de muzică live.

Crama este disponibilă și pentru vizite private, programate din timp, pentru care poți contacta reprezentanții cramei la numărul de telefon 0744.638.779. De asemenea, în această toamnă, în fiecare vineri și sâmbătă, poți participa la tururi și degustări, ghidate de somelierul cramei, Ștefan Timofti, la orele 11.00, 13.00, 15.00 și 17.00.

Rezervă-ți o zi de răsfăț @Apogeum și convinge-te de magia locului !

See you on the other side !

Photo credit: Florence Bucur, Zoli Toth, Vinul.ro

Lasă un răspuns