La Gramofon, #AguridaParty lasă gust dulce de petrecere. Iar în septembrie sunt așteptați cu vin și bucate culegătorii voluntari

Ce face vulpea când constată că strugurii sunt acri? Își păstrează optimismul că se vor îndulci în curând și până atunci organizează un party la Gramofon Wine, unde piesa de rezistență a fost chiar o ciorbă acrită cu aguridă!

Indiferent de anotimp, crama Gramofon găsește motive să petrecem în Dealu Mare. Și cine a fost toamna la MUST Party sau primăvara la Înfloritul viței-de-vie știe că absolut toate petrecerile marca Gramofon sunt EPICE! Weekendul trecut a venit rândul pentru #AguridaParty, în cinstea noii recolte pe care o așteptăm cu nerăbdare !

Din meniul zilei nu au lipsit:

🍷Vinurile din gamele Virtuoz, Sonorum și Gramofon Wine, dar și piesa de rezistență Opus Fabula (dovada lichidă a faptului că vulpea a ajuns la struguri, și-a descoperit veleități enologice și a scos pe piață o Fetească neagră demidulce care face senzație)

Vinurile Gramofon și-au întâmpinat oaspeții aliniate la intrare

🧀preparate pe alese și pe toate gusturile, inclusiv ciorbă acrită cu aguridă, bulz, gulaș, coaste cu sos barbeque, platouri cu brânzeturi și mezeluri și deserturi de senzație (care n-au făcut casă prea bună cu silueta și ne-au obligat să ardem caloriile pe ringul de dans, în jurul focului de tabără).

🎼muzică live, by Adi Nour & Band (fiecare invitat a dansat în funcție de energia oferită de numărul paharelor de vin și prăjiturilor savurate)

Dacă vreți să vă distrați și voi epic în viile de la Mocești, mergeți la cules, între 5 și 18 septembrie. După o zi de muncă, în funcție de performanțele agricole veți fi răsplătiți pe măsură, cu vinuri alese și bucate asortate!

Oferte & Detalii:
Sabina Stroe-Bibescu
0763 684 199
sabina.stroebibescu@gramofonwine.ro 

Lasă un răspuns