Raluca Vasile (YPA) a lansat Micul Paris, parfumul dedicat spiritului Bucureștiului de ieri și de azi

”Micul Paris” este noul parfum semnat de Raluca Vasile (YPA Artisan Parfums), dedicat spiritului Bucureștiului de ieri și de azi. Parfumul ne poartă prin povestea olfactivă nostalgică a străzilor și parcurilor interbelice, adusă în prezent de miresmele grădinilor urbane contemporane, cârciumilor cu dichis și străzilor aglomerate, fiecare cu propriile arome. 

”La vie en rose este mirosul dimineţilor calde în parcurile interbelice ale Bucureștiului, trecând pe lângă Arcul de Triumf, cu arome de petale de trandafir, flori de cireș japonez și liliac, amestecat cu mucegaiuri, miros de asfalt cald și covrigi.  Plimbări tihnite pe străzile Bucureștiului primăvara, cu parfum de magnolie, salcâmi, flori de soc și iasomie, iar vara cu miros de tei, miere, smochin, mimoză și caprifoi.  Toamnă cu must, nuci și castani, mirodenii și tot belșugul pieței Obor. Seara o adiere de vânt răcoros, o savarină cu frișcă și dulceață de căpșuni. Un vin rece aromat aburind ușor paharul, aer răcoros cu miros de ploaie și frunze pământii”. (Raluca Vasile, master parfumier YPA)

Ediția este limitată la 114 sticle, iar prețul cu discount de 50% este de 250lei/100ml. 

Atelierul YPA Artisan Parfums din Bucuresti aniversează anul acesta 7 ani și este specializat în creații de parfumuri semnătură naturale, unicate și rare. Raluca Vasile, master parfumierul casei și consultant olfactiv și wellbeing este pionierul parfumeriei naturale în România și un parfumer premiat internațional, singurul din Europa de Est membru în International Perfumery Foundation la Paris.

Lasă un răspuns