Detox pentru ten cu minerale de la Marea Moartă

Sunt convinsă că vă place să vă îngrijiți tenul și să descoperiți produse care să îl păstreze proaspăt și strălucitor zi de zi. Vă mărturisesc că nu reușesc să fiu foarte organizată și conștiincioasă când vine vorba de rutine compexe, cu multe produse, care se aplică în mulți pași. Tocmai de aceea, optez pentru o rutină simplă și rapidă, atât pentru dimineața, când am ochii mici de somn, cât și pentru seara, când ajung acasă obosită după o zi plină.

Îmi place să folosesc produse care au acțiune multiplă și m-am bucurat să descopăr noua mască/exfoliant de la Sabon. Sabon ne propune masca & scrub 3-in-1 Dead Sea, un ”borcănel cu minuni” ce completează gama Fresh&Glow și promite un detox eficient pentru ten. Produsul are acțiune dublă, de exfoliant și mască și are în componență 90% ingrediente naturale de la Marea Moartă, concentrate într-un borcănel de 200 de ml.

Pentru o piele curată și lipsită de imperfecțiuni, e nevoie de doar 10 minute, timp în care ingredientele magice ale produsului acționează în straturile profunde ale pielii, dezvăluind un ten pur, proaspăt și radiant. După expirarea timpului, adaugă puțină apă și emulsionează, pentru a putea clăti eficient și a îndepărta impuritățile.

Ce spun producătorii?

Formula este bogată în ingrediente naturale vegane din Marea Moartă, nu usucă pielea și oferă un boost de strălucire și luminozitate, hrănind pielea cu minerale care acționează în straturile profunde ale pielii, pentru un ten cu zero defecte. Rețeta reunește patru elemente din Marea Moartă:

Alge din Marea Moartă (Dunaliella Salina) – Micro-alge care s-au adaptat pentru a trăi în condițiile unice ale Mării Moarte și protejează eficient împotriva poluării și daunelor provocate de factorii nocivi din mediu. Sunt bogate in proteine vitale, lipide și vitamine, care contribuie la hidratarea si fermitatea pielii.

Apă de la Marea Moarta – Plină de minerale esențiale, apa din Marea Moartă hrănește pielea cu micronutrienții de care are nevoie pentru a-și păstra prospețimea.

Nămol de la Marea Moarta – Extras din adâncurile Mării Moarte, conține magneziu, sodiu, potasiu și calciu, dar și siliciu natural. Curăță și detoxifiază profund pielea, absoarbe excesul de sebun, descongestionează porii și ajută la prevenirea imperfecțiunilor.

Diatomit – Compus din alge microscopice fosilizate, cu efect de curățare. Înlătură celulele moarte și îmbunătățește textura pielii, lăsând tenul catifelat și neted.

Celelalte produse ale colecției Fresh & Glow

 Ulei demachiant (200 ml)

Un uleiul care se transformă în lapte, la contactul cu apa și oferă o senzație de piele curată, revigorată, fină și hidratata, fără a lăsa o peliculă grasă.

Masca-gel Florală (125 ml)

Dintr-o combinație unică de trei extracte de tradafir – petale de flori, extract de trandafir de Jericho și apă de trandafir – oferă pielii o super senzație de hidratare și suplețe.

Săpun de față solid (125 g)

Un săpun prietenos cu tenul, care produce o spumă bogată, mătăsoasă, care curăță pielea fără a o usca.

Exfoliant 2 în 1 pentru față – Mentă energizantă / Lavandă relaxantă (200 ml/60 ml)

Granulele naturale de Jojoba exfoliază pielea, care rămâne curată, luminoasă și plină de prospețime. Produsul nu conține parfum și este disponibil în două variante aromatizate natural, cu efecte diferite – mentă energizantă și lavandă relaxantă.

Lasă un răspuns