S-a lansat conceptul #frombooktotable, o incursiune vizualo-gustativă în universul lui Salvador Dali.

#frombooktotable la Corks Cozy Bar – o serie de evenimente enogastronomice cu meniuri inspirate din cărțile de bucate ale unor artiști celebri și nu numai, alese de jurnalistul Cosmin Dragomir și susținută de Crama Budureasca. Primul eveniment a fost inspirat de rețetele lui Salvador Dali, pregătite de Chef Alfred și însoțite de cinci vinuri de la crama Budureasca.

După o vizită la Expo Dali de la ArtCub Gabroveni, invitații s-au delectat la Corks Cozy Bar cu un meniu inspirat din cartea de rețete a artistului “Les Diners de Gala” și o degustare a vinurilor Cramei Budureasca.

Gama #TheSign a însoțit preparatele inspirate din cartea de bucate a lui Dali:

Supă de ouă & The Sign Sauvignon&Sauvignon și Tămâioasă Românească

Pincomet rose

Curcan cu brânză Roquefort și țelină gratinată & Fetească Neagră Wild

Plăcintă de tomate & Shiraz

Seria de evenimente va continua cu preparate inspirate din cărțile de bucate ale altor celebrități, lângă vinuri de la aceeași cramă care sprijină proiectul.

Lasă un răspuns