Marile branduri naționale și internaționale de băuturi au atras peste 1.000 de vizitatori la “TMI Wine & Spirit Fair”

Între 22 și 23 aprilie 2024, brandurile importante de vinuri și băuturi spirtoase din România, Franța, Italia, Spania, Portugalia, Statele Unite, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Argentina, Chile, Republica Moldova și România au putut fi găsite laolaltă la primul târg destinat exclusiv profesioniștilor, organizat cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a firmei de distribuție Target Media Internațional.

Target Media Internațional, de 30 de ani pe piața de distribuție

Evenimentul a fost organizat de Target Media Internațional, specializată în servicii de distribuție și consultanță destinate sectorului de hoteluri, restaurante și magazine specializate fizice și online. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 27 milioane de euro anul trecut, este printre companiile care se bucură de încrederea și colaborarea profesioniștilor cei mai exigenți în domeniu.

TMI Wine & Spirit Fair a fost conceput special pentru profesioniștii din domeniul HoReCa, cu scopul declarat de a facilita interacțiunea dintre personal și decidenții din industrie. ”Sunt rare ocaziile în care decidenții și personalul partenerilor noștri pot să acceseze nemijlocit, într-un singur loc, timp de două zile, toate produsele din portofoliu și pe reprezentanții acestora. Am programat special întâlnirea în cele două zile lucrătoare cele mai convenabile pentru lucrătorii din HoReCa, drept o ocazie de cunoaștere aprofundată și de dezvoltare a afacerilor pentru toți cei prezenți și am ajuns la acest concept pornind de la feedback-ul pieței”, explică Ștefan Gheorghe, manager TMI.

Peste 1.000 de vizitatori în cele două zile de târg

Organizatorii estimau peste 1.200 de vizitatori din Bucuresti si cele 3 județe în care își desfășoară activitatea Target Media Internațional. Pe lângă producătorii de vinuri și spirtoase din România, la eveniment au fost prezenți și importatori precum Vinimondo, Lerida, De Silva Exclusiv sau Alexandrion.

Din România, nu au lipsit Domeniile Averești, Budureasca, Cotnari, Via Viticola Sarica Niculițel, Cramele Recaș, Liliac Winery, Casa de Vinuri Negrini, Davino, Crama Oprișor, Crama deMatei, Petro Vaselo, Corcova, Crama Rasova, Domaine Vinarte, Domeniul Bogdan, Crama Gîrboiu, Domeniile Alexandrion Rhein, Velvet Winery, Tohani, Villa Vinea, Crama Histria, Mennini, Crama La Salina / Issa, Domeniul Vlădoi, Terra Valleverde.

Categoria spirtoase / bar a inclus Pernod Ricard, PP Distributors, De Silva Exclusiv, Royal Grup Partners, Adiccion, Prodal, dar și produsele unor companii din România precum Alexandrion, Bran sau Măgura Zamfirei.

Lasă un răspuns