Wine alert! S-a deschis A46 Venue, locul perfect pentru coffee, bubbles & more

Iubitori de vin, cafea și povești cu iz de București interbelic, vi s-a pregătit ceva! S-a deschis oficial o nouă locație perfectă pentru evenimente elegante, cu bule și tapas, dar și pentru seri relaxate cu prietenii, în compania unor preparate gourmet și vinuri savuroase.

Găsiți superba vilă interbelică ce găzduiește A46 Venue pe Aleea Alexandru nr. 46, un loc boem, cu un aer franțuzesc, construită și deținută în anii 1920 de Militza Pătrașcu, pictoriță și sculptoriță din avangarda acelor vremuri, una dintre elevele lui Constantin Brâncuși, care organiza aici petreceri pentru artiștii vremii. Locația oferă un spațiu generos, potrivit atât pentru evenimente private, spectacole de improvizație, degustări de vin, cursuri, dar și pentru o ieșire în oraș, pentru o cafea aromată și un croissant delicios.

Mirela Mateescu: ”A46 împletește pasiunea mea pentru lumea vinurilor cu pasiunea lui Dani pentru locații pline de poveste. Ne-am dorit un loc cu o atmosferă relaxantă, căruia să îi treacă pragul oameni faini, care să își încarce bateriile alături de noi și de lucrurile care ne sunt sursă de inspirație. Ne place să fim înconjurați de iubitori de vin și de frumos și suntem siguri că vibrația locului îi va face să revină ori de câte ori simt nevoia unui boost de energie și unei evadări din rutina cotidiană. Îi așteptăm cu spectacole de teatru și improvizație, seri de poezie și film, degustări de vin, muzică live și alte surprize, de la AM la PM!”.

Motto-ul propus la lansare de gazdele Mirela Mateescu și Dani Ene este ”Join the fun !”, iar din poze se poate vedea că ne-am conformat și plănuim să revenim periodic, pentru doza de bună dispoziție și energia faină a locului, dar și pentru zâmbetul molipsitor al Profei de vin!

Credit photo: Florence Bucur

Lasă un răspuns