Se lansează pe piață Prince Matei 2016, un vin de colecție, din Dealu Mare

Domeniile Prince Matei lansează pe piață recolta 2016 Prince Matei, un vin premiat cu aur la International Wine Contest Bucharest, care continuă succesul obținut la Decanter de Prince Matei eticheta 2013 (90 de puncte).

Prince Matei este un vin roşu, sec, cu o istorie de peste 20 de ani, obținut din cei mai buni struguri selecționați de la viile bătrâne de peste 40 de ani, de pe parcelele din Dealu Mare. 

O ediție specială, într-un număr limitat de sticle

Ediția 2016 se anunță una specială, elegantă, iar numărul de sticle este unul limitat, așa că dacă sunteți colecționari, grăbiți-vă să includeți acest vin special în colecția selecția voastră de vinuri. Nu vă temeți să faceți o astfel de investiție, pentru că vinul cu siguranță își va confirma și consolida valoarea și relevanța în anii următori. 

„Fiecare lansare de recoltă pentru vinul fanion al cramei reprezintă o provocare și o bucurie. Suntem siguri că Prince Matei 2016 va convinge cunoscătorii de vinuri românești premium și că va ocupa un loc privilegiat în selecțiile colecționarilor”, subliniază Alin Lăzărescu, General Manager Via Viticola.

Domeniile Prince Matei – vinuri speciale, cu un bun potențial de învechire

Domeniile Prince Matei înseamnă un terroir unic ce se întinde pe 80 de hectare de pământ  care cere respect, măiestrie și migală pentru a se exprima prin vinuri mari, cu potenţial de învechire foarte bun, lucru dovedit de fiecare ediţie a vinului Prince Matei din 1998 încoace.  

Lasă un răspuns