Let’s meet!

Bună! Eu sunt Adelina și în ultimii ani mă cunoașteți ca ”blonda de la vinul.ro”, singura revistă de vinuri din România, unde, alături de Cezar Ioan, mă ocup de organizarea de evenimente pentru promovarea vinurilor românești (și nu numai).

Sunt de profesie jurnalist și specialist în PR, am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (Universitatea din București) și Școala Națională de Studii Politice și Administrative, iar din 2008 lucrez ca redactor la Agenția de Presă RADOR, din cadrul Radio România. În 2018, am participat la Cursul de Jurnaliști care transmit din zone de conflict, organizat de MApN. Am absolvit de asemenea cursurile de somelier ale Winetaste School by Sergiu Nedelea. În prezent, studiez Comunicare publică și securitate națională la Universitatea Națională de Apărare.

Îmi place să trăiesc experiențe noi, să călătoresc, să descopăr locuri și vinuri noi, să gătesc și să biciclesc. Te invit în universul meu, unde îți voi împărtăși din experiențele și recomandările mele, care sper să te inspire !

Lasă un răspuns