Arome exotice la Rotonda Asian Fusion, noul restaurant al resortului Casa Timiș

Inovația, tradiția și aromele exotice se îmbină armonios în noul restaurant al proprietății Casa Timiș, Rotonda Asian Fusion, relansat pe 11 noiembrie, sub un concept nou și inedit. 

Pentru cei familiarizați deja cu proprietatea, noul restaurant este al treilea ce deservește locația și se află în apropierea bungalow-urilor și, mai nou, a centrului SPA. După cum l-au prezentat gazdele la evenimentul de lansare, Rotonda Asian Fusion devine ”centrul unei experiențe gastronomice exclusiviste cu tematica asian fusion, definiția unei experiențe gastronomice complete la Casa Timiș”. 

Sub îndrumarea Chef-ului Cătălin Petrescu, specializat în bucătărie japoneză, care s-a alăturat recent echipei de artizani talentați condusă de Executive Chef Nico Lontras, restaurantul oferă preparate exclusiviste, inspirate din bucătăria asiatică, cu un twist – ingrediente locale, pentru un gust autentic.   

Evenimentul de lansare ne-a promis ”o călătorie culinară captivantă, traversând oceanul către inima Asiei – o odisee a gusturilor, unde savoarea unică îmbină în mod subtil cele cinci simțuri”. Am descoperit arome și texturi neobișnuite, care ne-au transpus într-o călătorie culinară uimitoare, de la Japonia la China, de la Thailanda la Coreea, fiecare preparat într-o experiență multisenzorială de neuitat.

”Pășește într-o nouă călătorie gastronomică în Resort Casa Timiș, la  Restaurantul Rotonda, care te va fascina cu un nou 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁 𝗰𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗿 𝗮𝘀𝗶𝗮𝘁𝗶𝗰 𝗳𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻. O poveste plină de mister, în care fiecare preparat este o destinație, unde sushi-ul devine o operă de artă, iar maki, tofu și supa ramen te transpun de la prima degustare în inima Asiei”.

Aventură culinară a fost rafinată și elegantă, cu o paletă de arome – de la sărat, dulce, la amărui și exotic – care au surprins esența Asiei și ne-au oferit o experiență multisenzorială de neuitat. Felurile de mâncare – numeroase și gustoase – au fost completate de băuturi asiatice – cocktailuri aromate și colorate. Deserturile au fost cireașa de pe tort – Macha Tiramisu, Macaron cu lavandă și Praline cu trufe (pe care deja le știam de la Gala Gastronomiei ). 

Meniul complet îl regăsiți aici, iar o vizită vă puteți programa în decembrie, când resortul are disponibile pachetele speciale de Sărbători, de care puteți profita pentru o lună magică.

Lasă un răspuns